Software as a service

også kaldet SaaS

Hvad er "Software as a Service" (SaaS)

Når man bruger en browser for at redigere et dokument (F.eks. i Google Docs), opsætte regnskab (f.eks e-conomic eller dinero) eller sende filer (som f.eks WeTransfer), kaldes det “Software as a Service” (SaaS).

Benytter man SaaS, arbejdes der på udbyders server, og arbejdet ligger derfor ikke lokalt på lokale computere.

For at benytte SaaS-løsning er det nødvendigt med adgang til internettet, men man slipper for at skulle huske at opdatere, og SaaS-løsningen kan tilgås fra en anden computer, hvis det er nødvendigt.

Hvad ligger der på virksomhedens PC'ere og server?

Mange programmer bliver hentet ned fra nettet og fungerer også når computeren ikke har adgang til internettet. Det er f.eks. Microsoft Office programpakke, printerdriver, Internet-browser, app til musiktjeneste, Adobe-programmer eller andet. 

Hvad der ligger lokalt på computere er typisk forskelligt fra bruger til bruger og fra afdeling til afdeling.

På en virksomheds lokale servere og computere ligger også virksomhedens egne dokumenter.

Software og systemer, der ligger lokalt på PC’er, glemmer mange brugere at opdatere løbende.

inpadi er en SaaS-løsning

inpadi er en cloud-baseret SaaS-løsning, hvor din virksomhed får tilrettelagt unikke programpakker/skabeloner efter behov.

Når nye PC’er skal installeres med de nødvendige systemer og software, sørger inpadi for, at computerne indeholder præcist de elementer, der er nødvendigt for, at medarbejderen kan udføre sit arbejde professionelt.

Ved en ny installation eller en geninstallation indsættes en USB-nøgle med inpadi og en komplet installation går i gang med den valgte cloud-baserede IT-skabelon.

Hver computer indeholder inpadi-agent, som også reagerer, hvis der installeres andet software end dem, der er forudbestemt i dine unikke IT-skabeloner. Det kaldes “compliance”.

Læs mere om compliance HER.

Inpadi sørger for opdateringer

Med fastlagte programpakker hos inpadi er din virksomhed sikret de nyeste versioner, netop fordi inpadi er en SaaS-løsning.

inpadi’s agent, der ligger lokalt på hver computer eller server, modtager løbende information om installerede systemer og software. Det gælder også oplysninger om nye versioner, som automatisk bliver opdateret.

Hvad koster inpadi's Software as a service?

Klik HER og beregn abonnements-prisen for jeres virksomhed..

Tilmeld nyhedsmail