password reset

Et password reset kan genereres med en kosteffektiv cloud baseret løsning

De dyre passwords

Et password reset kan virke som en lille ubetydelig detalje, når en PC-bruger har glemt det, men det fratager både bruger og ofte IT-administrator tid og ressourcer fra andre opgaver.

Glemte passwords koster nemt 30 minutter eller mere hos både bruger og IT-administrator. Samlet kan det løber op i mange timer og ressourcer i løbet af et regnskabsår.
Adgang til jeres virksomheds Windows domæne og netværk er derfor ofte en større post i regnskabet, end det behøver at være.

inpadi’s Cloud baserede selvbetjenings-løsning kan let betjenes af alle PC-brugere hurtigt og kosteffektivt. Alt hvad I behøver er en internet-forbindelse, en e-mail adresse og en mobil telefon.

For blot kr. 75,- pr. mdr. og kr. 5,- pr. mdr. pr. medarbejder, kan I frigive både tid og ressourcer til vigtiger opgaver i jeres virksomhed.

Klik HER og beregn også prisen på en samlet inpadi-løsning.

Ring til os og hør hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med lynhurtig password reset.

password reset - Password reset

Hvor mange brugere er der i jeres virksomhed?

Flere forskellige systemer og bruger ID’er i en virksomhed kan være en dyr post, når der bruges tid på at skifte og vedligeholde passwords. Jo flere brugere med hver sit password til adgang på div. systemer, jo flere løn-timer bruges på udskiftning og vedligeholdelse, når passwords forsvinder eller bliver glemt.

Bruger af PC’en og ofte også IT-administrator går i stå med arbejdet, hvis det bliver for omfattende at genere et nyt password.

inpadi Password Reset

Den cloud-baserede selvbetjeningsløsning hos inpadi reducerer hurtigt alle omkostninger i forbindelse med password reset på en let og brugervenlig måde. Den kræver blot en inpadi licens så er I i gang.

Servicen er en 2-faktor løsning, der kræver, at brugeren har adgang til internet samt en e-mail adresse på virksomhedens mail domæne. Derudover skal bruger have en mobiltelefon med adgang til internet.
På siden skiftkode.dk, som du finder HER, oplyses e-mail adresse, hvorefter bruger modtager en SMS med et link der giver mulighed for et nyt password.

Kontakt os og hør mere om, hvordan inpadi kan lette jeres generelle IT-infrastruktur og reducerer virksomhedens IT- omkostninger.

Tilmeld nyhedsmail