Case - Nature Energy BIOGAS

Det stærke ved en lille leverandør som inpadi er, at vi her snakker direkte om, hvad retning vi skal.

Nature Energy Biogas er en organisation med omkring 240 PC’er. Hele deres IT-infrastruktur bliver styret via inpadi.

Før inpadi

Hos Nature Energy Biogas kom vi fra et meget ufleksibelt system, der gjorde, at vi ofte ikke fik installeret og opdateret vores software i tide. Når der kom en ny PC-model, var det ret bøvlet at få klargjort Windows image og det samme for standard software som Adobe og Java. Altså standart-ting, som vi benytter i hverdagen, og som vi selvfølgelig skal sikre er konstant opdaterede, så vi ikke løber nogen risiko.

Vi havde et samarbejde med inpadi omkring nogle andre ting og kom til at snakke om de udfordringer, vi stod med. Det viste sig, at det havde inpadi en løsning på.

Vi havde naturligvis overvejelser i forhold til pris, og hvad inpadi var for en leverandør.

”Vi tog chancen med inpadi, som er en mindre leverandør, og vi har ikke fortrudt”

Vi kom fra en stor leverandør, hvor vi, på det tidspunkt, var en lille kunde. Det gjorde det svært at komme igennem med vores budskaber og få fokus. inpadi var derimod en lille leverandør, og vi ville blive en stor kunde hos dem. Vi følte derfor, at det ville blive lettere at komme igennem med vores ønsker og behov hos inpadi.

Det er klart, at vælger man en mindre leverandør, gør man sig en række overvejelser i forhold til deres eksistens på den lange bane mm., men vi tog chancen og har ikke fortrudt.

Tidsbesparende hos Nature Energy Biogas at indføre produktet inpadi

For et år siden købte vi et selskab, hvor vi lige pludselig stod med 70 PC’er med helt andre programpakker og opsætninger i et andet domæne. Herunder 7 PC’er i Irland og 9 PC’er i Frankrig. Alle 70 PC’er skulle vi rykke over til os.

Vi fik brugerne til at lægge inpadi på, så vi kunne få renset og lagt vores programpakker ind i den enkelte PC. Også her viste inpadi sig at være et virkeligt stærkt værktøj til den proces.

”Det har flere gange vist sig at være en kæmpe fordel at have et stærkt værktøj som inpadi.”

inpadi er et nyt produkt, der stadig er under udvikling. Vi har også en række ønsker, så her er vi hele tiden i tæt dialog direkte med Emil Hempel, udvikleren af produktet, hvilket vi betragter som en stor fordel. Emil er dygtig og meget fleksibel. Han har en løsning på hvad som helst, vi kommer med.

Der er ingen tvivl om, at det er tidsbesparende at indføre inpadi. Som et selskab i kraftig vækst med en fordobling af medarbejdere indenfor det seneste år, er det nødvendigt, at ting bliver mere automatiseret. inpadi er også med til at spare tid for vores brugere, idet vi ikke behøver at logge på computeren for at installere et program. Det sker i baggrunden, og så virker det!

"inpadi sparer tid for vores brugere, da vi ikke behøver at logge på deres PC for at installerer programmer. Det sker i baggrunden, og så virker det!"

inpadi på alle Nature Energy Biogas's stationer

Pt. har vi to profiler, og vi er ved at udbygge med nogle flere. Vi bruger inpadi til flere typer af PC’er. Vi har de almindelige kontor-PC’er, men vi bruger også inpadi til at udrulle nogle servere på vores biogasanlæg. Skal vi køre med en ny server, installerer vi med inpadi, og så kører den. Vores operatørers arbejdsstationer bliver også klargjort via inpadi ligesom de ca. 16 PC’er, der er tilknyttet vores brovægte.

inpadi som leverandør

Det stærke ved en lille leverandør er, at vi her rent faktisk kan gå ind og snakke direkte om, hvad retning vi skal og ønsker at gå. Vi får bygget en række nye ting ind i løsningen, som både er til gavn for os hos Nature Energy Biogas, men også for inpadi generelt.

Jeppe Fugel Nature Energy 1 py4zg1qzegqff97rrfetrcgzv5uzpfrb5ejl6op4vc - Nature Energy

Jeppe Fugl Villumsen
IT-Chef ved Nature Energy Biogas

Nature Energy Biogas

Nature Energy Biogas producerer biogas. De er med til at bidrage til den grønne omstilling ved bl.a. at genanvende næringstoffer fra madaffald til grøn gødning. 

Besøg Nature Energy Biogas’s hjemmeside HER.

Tilmeld nyhedsmail