Om inpadi

inpadi sikrer din virksomhed en stabil IT-drift med få omkostninger

Vi samler styresystemer og programmer for dig.

Programmet inpadi sættes i computeren via en USB eller via netværket. Indenfor ganske kort tid er både styresystemer og programmer sat op, så I hurtigt kan komme i gang.

Systemet er lavet med sikkerhed i fokus, og vi sikrer, at alt kommunikation mellem jeres maskiner og vores servere kører med stærk kryptering.

Programmer kan rettes til efter jeres præcise behov. Vi pakker jeres programmer og lægger dem ind i vores automatiske softwareudrulnings-system.

IT-service og support.

Igennem vores partnernetværk er der altid effektiv og stabil support, så du og dine kolleger oplever en vellykket IT-drift og IT infrastruktur.

Alle vores IT-løsninger er baseret på individuelle behov og ønsker, og vi holder løbende øje med IT-drift og IT-optimeringsmuligheder, så du er på forkant med udviklingen.

Læse mere om vores support HER.

inpadi - Om inpadi

vores historie.

inpadi udsprang af et behov for at løse udfordringer med eksisterende IT-løsninger i en anden IT-virksomhed. Udfordringer der viste sig vanskelige og tidskrævende.

I starten af 2014 kom den første version, og siden har inpadi udviklet sig med nye brugervenlige funktioner indenfor IT-infrastruktur.

Vi har opbygget en bred vifte af kunder og samarbejdspartnere, der hver dag udfordrer os til at søge den nyeste viden og udvikle kompetente løsninger, der letter hverdagen for ledelse og medarbejder.

Computeren vedligeholdes hele dens levetid med inpadi

Computer glad 2 - Om inpadi

Installation af virksomhedscomputere og servere med jeres unikke operativsystem.

Computer flyver - Om inpadi

inpadi vedligeholder, opdaterer, strømliner og installerer software mm.

Computer syg 1 - Om inpadi

Hvis en computer bliver syg med f.eks. virus, fejl i opdateringer eller andet, geninstalleres computeren igen.

Computer gammel - Om inpadi

Når en computer bliver gammel og skal udskiftes, findes der værktøj, der sørger for, at alt data bliver slettet sikkert.

Tilmeld nyhedsmail