Compliance og høj IT-sikkerhed

IT-compliance styrker drift og image i virksomheden

Inpadi’s compliance sikrer større kvalitet i IT-anvendelsen og effektivicerer og forbedrer IT-sikkerheden. Dette minimerer risikoen for uønskede hændelser og uheld.

Jeres virksomhed og drift er afhængig af velfungerende og stabil IT-infrastruktur. Virksomhedens IT-systemer skal anvendes i overensstemmelse med gældende regler og retningslinjer.

Det er vigtigt, at alle i virksomheden forstår, hvad det indebærer, så der udvises ansvarlighed i arbejdet med data og informationer. På den måde sikres det også, at virksomheden ikke udsættes for IT-risici.

Compliance 1024x535 - Compliance

Hvad er IT-compliance

En system- og softwareinstallation med inpadi kan få tilføjet compliance. Dette sikrer, at softeware, der er installeret på en PC, stemmer overens med den programpakke, der er tilføjet IT-skabelon hos inpadi.

IT-skabeloner kan I læse om HER.

Ved installation af f.eks. noget software, der ikke ligger i den givende IT-skabelon, sørger den installerede inpadi-agent for, at IT-administrator får en notifikation.

Inpadi betaler sig i længden

I tråd med IT-sikkerheden i inpadi’s cloud-baserede SaaS-løsning, som I kan læse om HER, er der rig mulighed for at sikrer, at der ikke foretages andre installationer end dem, der er forudbestemt i jeres unikke IT-programpakke for den enkelte afdeling eller medarbejder.

Det øger sikkerheden på den lange bane, og sparer virksomheden for en del af de udgifter, der ellers vil være forbundet med nedbrud, hacking, manglende opdateringer osv.

Værdien af compliance er høj

Compliance er en løbende proces, og alt IT kræver løbende vedligeholdelse. Det er inpadi garant for, og jo stærkere jeres virksomhed står med sikker IT-infrastruktur, jo stærkere står I også i forhold til jeres interessenter.

Tilmeld nyhedsmail