Cloud-baseret IT-løsning

– ingen lokale servere

En cloud-baseret IT-løsning hvor du kan sætte en installation i gang med din virksomheds unikke krav til indhold og opsætning.

Med inpadi’s cloud-baseret IT-løsning hjælper vi din virksomhed med teknisk start-opsætning og implementeringen. På den måde sikrer vi, at du kommer sikkert i mål på alle virksomhedens computere og systemer.

Når først inpadi’s serviceprogram er konfigureret efter netop jeres virksomheds konkrete behov, er det meget nemt at betjene.

Klik HER og beregn abonnements-prisen for din virksomheds IT infrastruktur.

Cloud baseret IT løsning 1 - Services

inpadi services der gør din virksomheds IT-infrastruktur nemmere

inpadi gør det bare nemmere. Og med inpadi har du flere muligheder for tilvalg. Som IT-ansvarlig – enten fastansat eller som konsulent, kan du helt sikkert bruge et eller flere muligheder fra inpadi. inpadi er blot det software, der får mulighederne til at virke. Og det hele foregår i skyen. Det er derfor det er nemt.

Se de mange muligheder her:

Model alle blaa services 1024x1000 - Services

Med en cloud-baseret IT-løsning får du ét samlet overblik over virksomhedens IT-infrastruktur.

Overvågning af servere hvor vi løbende monitorerer og melder, hvis der opstår problemer – Automatisk installation af nye/gamle computere og vedligehold.

Beskyttelse af alt data.

Vi garanterer stor sikkerhed, da det har flere lag af krypteringer og et backend-design, som forhindrer kendte sårbarheder.

IT-sikkerhed er altafgørende for din virksomhed, og netop derfor er alt kommunikation mellem systemer krypteret, så ingen følsomme data slipper ud. inpadi sikrer professionel kontrol af IT-sikkerhed. Fjernes et antivirus-program, går inpadi straks i gang med at geninstallere, så sikkerheden igen er i top. 

Hurtig opsætning af PC til en ny medarbejder.

Har du f.eks. en computer, der skal overgå til en ny medarbejder, kan vi, med en cloud-baseret IT-løsning, rense og installere din unikke system-opsætning nemt og hurtigt. På den måde er din nye medarbejder hurtigt i gang med den profil, computeren skal have.

IT-infrastrukturen holdes opdateret og ensrettet.

Vi håndterer tung infrastruktur. Din opsætning tilpasses din virksomheds behov og indeholder dit udvalg af programmer, scannings-systemer og adgangs-informationer.

Automatisk vedligeholdelse af alle systemerne med de seneste softwareopdateringer.

Alle programmer bliver løbende opdateret, så du og dine medarbejdere altid arbejder på de nyeste versioner.

inpadi har opbygget skabeloner til de fleste implementeringsmuligheder. Vi har derfor den korteste leveringstid i branchen.

Kontakt inpadi.

Har du spørgsmål og/eller en konkret udfordring med din virksomheds IT-infrastruktur og IT-drift, er du velkommen til at kontakte inpadi på Tlf. 42 13 17 28.

Tilmeld nyhedsmail