Case - Frelsens hær

”Inpadi er et rigtigt godt og stabilt alternativ, både økonomisk og fleksibilitetsmæssigt.”

"I dag kan jeg ikke forestille mig at bruge andre end inpadi til vores IT infrastruktur, der hos Frelsens Hær bl.a. rummer omkring 130 computere og ca. 150 licenser."

Før inpadi

Før vi indledte brugen af inpadi, stod vi med den udfordring, at alle installationer og maskiner var manuelle processer. Vi oplevede, at installationer aldrig var helt ens på trods af, at vi forsøgte at lave ens opsætninger. Der var altid noget, der manglede og noget, der ikke fungerede. Vi brugte efterfølgende uforholdsmæssigt meget tid på at løse problemer og ensrette.

Vi prøvede traditionelle image-løsninger, men det var stadig for tungt arbejde og ikke det, vi ledte efter. Det var låste miljøer med krav til rigtig mange opdateringer.

Vi overvejede store enterprise-løsninger, der også indeholdte Microsoft-løsninger, men vi følte, at prisen var for høj for os – en NGO som Frelsens Hær.

Et godt og økonomisk alternativ

Vi valgte at indlede en dialog med inpadi, hvor vi ret hurtigt fandt et fornuftigt prisleje.

”Inpadi er et rigtigt godt og stabilt alternativ, både økonomisk og fleksibilitetsmæssigt.”

Vi startede med et pilotprojekt på nogle få dage og fik rettet til ud fra vores ønsker og behov. På kort tid fik vi de funktionaliteter, vi havde behov for i organisationen.

Vi har i dag 3 konfigurerede profiler at vælge imellem, hvilket passer godt ind i vores regi. Men med inpadi kunne vi i princippet have mange flere.

Hurtigt, tidsbesparende og nemt for Frelsens hær

inpadi er en meget nem klargøring! Med blot en usb-nøgle, der installerer alt med nyeste versioner, som vi selv ville ha’ gjort manuelt i én kommandolinje.

”alle vores maskiner er i dag meget mere ens og standardiserede med opdateringer på samme niveau”

Vi kører en centraliseret installation, så alle vores maskiner er i dag meget mere ens og standardiserede med opdateringer på samme niveau.
Vi foretager nogle manuelle tjek på, om installationerne er opdaterede osv. Men vi konstaterer stort set hver gang, at alt er med og opdateret.

Ved uidentificerede problemer starter jeg computeren op på inpadi usb-nøglen. Herefter får jeg en mail, når installationen er færdig. Sammen med brugeren af computeren logger vi ind og konstaterer, at det enten er rettet, eller at det ikke er noget i selve installationen, men et andet sted, der skal ses efter.

Havde det været for nogle år tilbage, havde vi selv fejlsøgt og geninstalleret fra en ende af og brugt langt mere tid på opgaven.

Sikkert, stabilt og ensartet

Vi har de seneste 6 måneder installeret medarbejdernes maskiner, og for langt de flestes vedkommende kører det fra første gang, de logger ind.

”Jeg er fristet til at kalde inpadi - buy and forget.”

Alle har adgang til det, de skal. De har de værktøjer, de har brug for, og de er hele tiden sikret de nyeste versioner.

Vi oplever, at det er en sikkerhed, at vores maskiner og installationer er mere ensartet.
Skulle der være fejl i installationer, er det typisk 3. parts installationer, der har fejlet og ikke inpadi.

Der er hele tiden små-justeringer, men det er ikke mere kompliceret, at selv den mindst IT-kyndige kan håndtere installation med inpadi.

Tiden og udviklingen på markedet

Som en naturlig del af udviklingen generelt på markedet har vi løbende dialog om pakketeringer og tilføjelser til vores profiler.
inpadi er ikke låst, forstået på den måde, at vi selv kan lave vores konfigurationer til alle profiler.

Leif Frælsens Hær py4zg1qzegqff97rrfetrcgzv5uzpfrb5ejl6op4vc - Frelsens hær

Leif Johannsen
IT-Administrator ved Frelsens Hær

Frelsens Hær

Frelsens Hær er en international bevægelse, der møder menneskelige behov uden diskrimination.

Frelsens hær benytter inpadi til hele deres IT-infrastruktur.

Besøg Frelsens Hær’s hjemmeside.

Tilmeld nyhedsmail