stabilt IT-infrastruktur på skole
Del på LinkedIn

En kosteffektiv løsning

Beregn hvad det koster at indføre inpadi til din virksomheds IT-infrastruktur

– og lad os få en snak om inpadi.

Tilmeld nyhedsmail

- og vær på forkant med de seneste udviklinger og tiltag der kan lette din virksomheds IT-infrastruktur

Stabilt IT på skolen og uddannelsesinstitutionen er grundlæggende for en stor del af den moderne pædagogiske undervisning. Det kræver et sikkert netværk og IT-infrastruktur, så både elever og personale trygt og uhindret. Alle kan arbejde uforstyrret med sjove projekter og opretholde en effektiv daglig drift.

Læs hvordan Kratholmskolen anvender inpadi til hurtig geninstallation, hvis uheldet er ude.

Alle elever er i dag digitalt indfødte og ikke bange for at downloade, tilføje, flytte, slette og “pille”. De besidder en sund interesse for spil, teknik og software, som er vigtig for innovation i de kommende generationers liv og karriere.
Langt de fleste elever medbringer selv computere, tablets og smartphones. På langt de fleste skoler findes devices til udlån og hos skolens personale. En del Skoler har også etableret edb-rum med mange computere.

Skolens IT-udfordringer

Uanset skolens eller uddannelsesinstitutionens størrelse er et stabilt netværk og IT-infrastruktur et must, for at undervisningen og den daglige drift fungere optimalt. At lade elever downloade software til brug i undervisningen er mere og mere almindeligt. Det kan dog være forbundet med usikkerhed i forhold til udefrakommende trusler, virus og nedbrud. Derfor er det vigtigt for netop en skole, at computere let og hurtigt kan geninstalleres, uden det tager for meget tid fra andre vigtige opgaver.

Hvad koster Stabilt IT på skolen?

Skoler og uddannelsesinstitutioner har brug for daglig drift af alt IT og netværk. Det kan kræve dyr konsulentbistand, hvis ikke skolen har en dygtigt IT-ansvarlig med en grundlæggende IT-teknisk viden.

Med inpadi‘s cloud baserede løsning bliver det markant nemmere for skolens personale at styre IT-infrastruktur og evt. geninstallere, hvis en computer går ned, eller er fyldt med ukendt software.

Skolen får sine egne unikke IT-skabeloner, der indeholder netop de systemer og software, der er behov for i undervisningen og hos personalet.

Beregn hvad det vil koste at indføre inpadi og stabilt IT på skolen her.

En kosteffektiv løsning

Beregn hvad det koster at indføre inpadi til din virksomheds IT-infrastruktur.

Kontakt inpadi og lad os hjælpe med jeres IT-infrastruktur

Tilmeld nyhedsmail