it-skabeloner til afdelinger
Del på LinkedIn

En kosteffektiv løsning

Beregn hvad det koster at indføre inpadi til din virksomheds IT-infrastruktur

– og lad os få en snak om inpadi.

Tilmeld nyhedsmail

- og vær på forkant med de seneste udviklinger og tiltag der kan lette din virksomheds IT-infrastruktur

Gør tiden I bruger på IT-udfordringer markant kortere med IT-skabeloner til jeres IT-infrastrukturinger.

Mange virksomheder benytter IT-konsulenter til de IT-udfordringer, der dukker op fra tid til anden. Det er naturligvis en god idé at lade professionelle tage sig af opgaven, så I kan fokusere på det, der generere omsætning i jeres virksomhed.
Det kan dog ofte være en tung post i det samlede IT-budget.

Traditionelle image-løsninger

De fleste IT-konsulenter benytter traditionelle image-løsninger, der stadig er en måde, hvorpå virksomheder får installeret eller geninstalleret PC’er og servere mm. Image-løsninger er låste miljøer med krav til en række opdateringer efter installation. Der går derfor yderligere en del timer med at opdatere software til nye versioner efter installation.

Spar på IT-kontoen med unikke IT-skabeloner

Med en eller flere cloud-baserede IT-skabeloner hos inpadi kan virksomhedens IT-ansvarlige installere eller geninstallere alt på hardwaren. Mange medarbejdere har også mulighed for selv at geninstallere systemer og software med de nyeste versioner. Det sparer på udgifterne IT-konsulentbistand langt hen ad vejen, og en enhed er hurtigt oppe at køre igen.

Læs her hvordan Nature Energy fik deres brugere til at lægge inpadi på, så de hurtigt kunne få renset og lagt deres respektive programpakker ind i de enkelte PC’ere.

En IT-skabelon til hver afdeling

I en virksomhed findes, som bekendt, forskellige afdelinger med forskellige behov for programpakker og opsætninger. F.eks. har økonomiafdelingen brug for økonomi-systemer og projektleder og sælgere har behov for styrings-software.
Derfor kan I med fordel få tilrettelagt flere skabeloner, der passer til de respektive afdelinger.

inpadi sikrer at alle jeres PC’er og servere, med alle de unikke systemer og software I har behov for i jeres virksomhed, er opdaterede med de nyeste versioner – uanset afdeling.

Hvad betyder det økonomisk?

inpadi er en Saas-løsning “Software as a service”. I sparer på IT-konsulenten og tids-forbruget, med program-pakketerede IT-skabeloner, som I selv kan betjene.

Klik her og beregn abonnements prisen for inpadi.

Kontakt Søren eller Emil, og få en snak om, hvordan inpadi’s program-pakketerede IT-skabeloner, kan lette jeres IT-infrastruktur.

En kosteffektiv løsning

Beregn hvad det koster at indføre inpadi til din virksomheds IT-infrastruktur.

Kontakt inpadi og lad os hjælpe med jeres IT-infrastruktur

Tilmeld nyhedsmail