ens opsætning af computere
Del på LinkedIn

En kosteffektiv løsning

Beregn hvad det koster at indføre inpadi til din virksomheds IT-infrastruktur

– og lad os få en snak om inpadi.

Tilmeld nyhedsmail

- og vær på forkant med de seneste udviklinger og tiltag der kan lette din virksomheds IT-infrastruktur

Spar tid og ressourcer

Spar tid og ressourcer med ens opsætning af computere og et samlet overblik over virksomhedens IT-infrastruktur med en cloud-baseret løsning.

Klik HER og se en film om inpadi

Bruger I for meget tid på manuel opsætning?

Når en computer får installeret system, programmer, printerdriver og meget mere manuelt, kan der ofte gå 2-3 timer – måske endda mere.
Det kan efterfølgende også betyde irritation over, at noget er glemt, så medarbejderen alligevel ikke kan kommer videre uden problemer.

Får jeres virksomhed geninstalleret gamle versioner med “image”?

Med et såkaldt “image” (kopi af alt indhold på PC’en) som mange også benytter sig af, har man mulighed for at geninstallere alt på en gang, men det vil aldrig være de nyeste versioner.
Det betyder, at en del software og system på PC’en eller serveren skal opdateres manuelt.

Ens opsætning af computere med inpadi’s cloud-baserede løsning

Unikt tilpasset profil, eller profiler, på inpadi indeholder det udvalg af programmer, scannings-systemer og adgangs-informationer jeres virksomhed har behov for. På den måde sikres, at den eller de computere, der skal etableres eller genetableres, hurtigt kan blive klar til brug med de nyeste system- og software-versioner.

Brug tiden på det der skaber værdi

En dyr IT-konsulent udefra, en medarbejder og/eller den IT-ansvarlige bruger ofte meget tid på at rense og installere computere. En proces der gøres manuelt i mange tilfælde, og som sluger arbejdstiden fra de opgaver, der er vigtigere for driften.

Læs her hvordan Frelsens Hær installerer alt med nyeste versioner, som de ellers selv ville ha’ gjort manuelt i én kommandolinje.

inpadi installere computeren via en USB-nøgle eller netværket.
Indenfor blot en lille time er både system og software sat op med nyeste versioner, og der kan arbejdes videre.

Fokus på sikkerhed

Systemet er lavet med fuld fokus på sikkerheden, så kommunikation mellem inpadi’s servere og jeres maskiner kører med stærk kryptering.

Med et konstant øje på IT-drift og IT-optimeringsmuligheder, er jeres virksomhed sikker på altid at være på forkant med udviklingen.

Kontakt Søren på tlf.: 42 57 10 25 eller Emil på tlf: 42 13 17 28, og få flere oplysninger om, hvordan inpadi kan gøre hverdagen lettere i netop jeres virksomhed.

En kosteffektiv løsning

Beregn hvad det koster at indføre inpadi til din virksomheds IT-infrastruktur.

Kontakt inpadi og lad os hjælpe med jeres IT-infrastruktur

Tilmeld nyhedsmail