Tidsbesparende IT værktøj
Del på LinkedIn

En kosteffektiv løsning

Beregn hvad det koster at indføre inpadi til din virksomheds IT-infrastruktur

– og lad os få en snak om inpadi.

Tilmeld nyhedsmail

- og vær på forkant med de seneste udviklinger og tiltag der kan lette din virksomheds IT-infrastruktur

Alt IT i en virksomhed kræver opmærksomhed. Med et tidsbesparende IT værktøj kan ledelse og medarbejdere holde fokus på opgaver, der giver værdi for virksomheden i hverdagen.

Computere og servere er, som bekendt, hjælpemidler til at lette og eksekvere opgavernes gang, samtidig med at det er redskaber til at styre og håndtere processer og workflow i organisationen.

Ofte kommer nedbrud, forældelse, hacking, manglende software eller passwords osv. i vejen og forstyrrer det gode flow. Brugeren og IT-administrator står stille i forsøget på at rense og geninstallerer system og div. software som et forsøg på at lokalisere problemet. En ressourcekrævende proces der kan lettes markant med fastlagte programpakker.

Fastlagte programpakker

Med en eller flere faste system- og programpakker indlæses og opdateres hele brugerens computer eller server hurtigt og effektivt.

Computere på farten

Mange virksomheders medarbejdere arbejder ofte geografisk spredt, og er derfor ikke tæt på virksomhedens IT-administrator. Derfor kan et værktøj, som inpadi, være med til, at medarbejderen (brugeren), uden problemer, selv kan geninstallere og opdaterer, når PC’en ikke fungere optimalt eller går ned.

Et vigtigt værktøj hos Nature Energy Biogas

Nature Energy Biogas fik medarbejderne til at lægge inpadi på, og fik renset og lagt programpakker ind på deres PC’er.
inpadi blev, for dem, et virkeligt stærkt værktøj til at ensrette og standardisere.

Klik HER og læs hvordan og hvorfor Nature Energy Biogas indførte værktøjet inpadi…

Tidsbesparende IT-værktøj

Når inpadi’s serviceprogram er konfigureret efter virksomhedens unikke behov, er det meget let at betjene. Det betyder, at brugerne selv kan løse mange IT-udfordringer, og kommer videre med fokus på det vigtigste for driften.

Beregn abonnements-prisen for jeres virksomhed Her.

Kontakt Emil på tlf: 42 13 17 28 eller Søren på tlf.: 42 57 10 25 og få en snak om, hvordan jeres virksomheds IT-infrastruktur ser ud nu og i fremtiden.

En kosteffektiv løsning

Beregn hvad det koster at indføre inpadi til din virksomheds IT-infrastruktur.

Kontakt inpadi og lad os hjælpe med jeres IT-infrastruktur

Tilmeld nyhedsmail