Sikkert system og software
Del på LinkedIn

En kosteffektiv løsning

Beregn hvad det koster at indføre inpadi til din virksomheds IT-infrastruktur

– og lad os få en snak om inpadi.

Tilmeld nyhedsmail

- og vær på forkant med de seneste udviklinger og tiltag der kan lette din virksomheds IT-infrastruktur

Det er nu slut med support til Windows 7

Windows 7 Support sluttede i sidste uge, men mange computere i virksomhedsmiljøer kører stadig med det ni år gamle system.

Windows 7 bliver ikke længere opdateret og fejlrettet. Det betyder eksempelvis øget sårbarhed overfor cyberangreb og dermed risiko for installation af skadelige programmer (malware), som er blevet installeret på virksomhedens computer uden tilladelse. Internet Explorer er heller ikke længere understøttet på en Windows 7.

Microsoft yder dog stadig service, mod et højt gebyr, så der en god økonomisk grund til at geninstallere den nyere version.

Ældre computere kan, med stor sandsynlighed, køre Windows 10

Nutidens pc’er er hurtigere, sikrere, lettere og kraftfulde. De kan uden problemer håndtere de nyeste systemer.

Windows 10 kan, i mange tilfælde, også geninstalleres på ældre computere. Det behøver derfor ikke at betyde udskiftning af hardware lige med det samme.

Hvordan kan virksomheden være på forkant med nyeste opdateringer i fremtiden?

Vores kunder der har valgt at installere systemer og software med inpadi og ensrette IT-infrastrukturen i deres virksomhed, sikrer sig, at alle systemer og software er af nyeste opdatering, hver gang de kører en ny installation med inpadi.

Klik her og læs om, hvordan inpadi har lettet en økonomisk byrde i hverdagen hos nogle af vores kunder.

Fælles for dem er at de benytter inpadi’s “Best practice” skabeloner og software. De kom hurtigt i gang med at opgradere, sikre support og ensartethed på alle deres enhederne.

Inpadi kræver ingen investeringer

Da inpadi er en SaaS (Software as a service) løsning, kræver det blot et månedligt abonnement at komme i gang. Klik her og beregn prisen for at indføre inpadi service i netop jeres virksomhed. Eller kontakt os på tlf. 70 222 330, og lad os få en snak om, hvordan I, også i fremtiden, letter IT-udfordringer kosteffektivt.

En kosteffektiv løsning

Beregn hvad det koster at indføre inpadi til din virksomheds IT-infrastruktur.

Kontakt inpadi og lad os hjælpe med jeres IT-infrastruktur

Tilmeld nyhedsmail